Ennogie solcelletaget tjener sig selv hjem - og mere til.

Selvom Ennogie solcelletag er baseret på 4-kantede solcellepaneler, har man konstrueret en løsning, så Cirkelhusene kan få et komplet solcelletag – det skyldes at Ennogie solcelletag levers med tilpasningsmoduler, som har et visuelt udtryk som solcellepaneler, men kan tilskæres til enhver form.

I modsætning til almindelige solcellepaneler erstatter Ennogies solcelletag fuldstændigt det traditionelle tag. Tagmodulerne overlapper hinanden både i længde- og bredderetningen og udgør herved en tæt klimaskærm, som man kender det fra andre tagmaterialer. Den underliggende konstruktion er identisk med den, man kender fra andre tagtyper, og montagen foregår hurtigt i en enkel arbejdsgang

Man kan godt lave runde tage selvom man har 4-kantede solcellepaneler.

Ennogie-taget er opbygget af rammeløse solcellepaneler med en sort og ensartet overflade, som giver et roligt og enkelt udtryk uden forstyrrende elementer.
Tagets udtryk fungerer godt både på nybyggede huse såvel som ældre byggeri. I 2016 modtog Innogie en Danish Design Award og i 2017 en iF Design Award for sit flotte design.
På grund af sin gode æstetik og den høje energiproduktion vil Ennogies solcelletag være med til at øge værdien på den bygning, det monteres på.

Læs mere her om solcelletaget

På grund af sin gode æstetik og den høje energiproduktion vil Ennogies solcelletag være med til at øge værdien på den bygning, det monteres på.

Sådan virker det

Ennogie-taget
Ennogie-modulerne udgør selve taget på bygningen og laver sollys om til strøm.

Batteri
Ennogie-tag laver også strøm, når det er overskyet, men ikke om natten. Batteriet lagrer strøm, så du også har energi, når det ikke er lyst.

El-net
Du kan stadig modtage strøm fra det almindelige el-net, når du ikke producerer nok selv.